Amal Zeriouh

18.3.2019

|

Amal Zeriouh – Kerro itsestäsi lyhyesti

Olen kotoisin Marokosta jossa aloitin opiskeluni IT-alalle, jatko-opintoja varten asuin Ranskassa ensin Marseillessa ja sitten Lillessä, jonka yliopistosta valmistuin IT-teknologian maisteriksi.

Työkokemukseni alalta on noin kolme vuotta. Valintani ei ollut sattumanvarainen, koska nuoruudestani saakka olen ollut erittäin kiinnostunut tietotekniikasta ja alan kovasta kasvusta.

Vapaa-ajallani pidän pyöräilystä ja kävelystä, sekä matkustamisesta uusiin paikkoihin ympäri maailmaa, jossa voin tutustua heidän kulttuuriinsa ja perinteisiinsä.

Aforismini elämästä on: “nautimme elämästä, teemme mitä me rakastamme”.

Miksi valitsit Circles Consultingin?

Olin jonkin aikaa poissa alalta henkilökohtaisen sitoumuksen takia, ja kun päätin palata työelämään antoi Circles minulle mahdollisuuden kehittää osaamistani uusien tekniikoiden parissa. Circlesissä parasta on se että täällä kaikki ovat täysin tasa-arvoisia toistensa kanssa, riippumatta heidän taustasta tai ulkoisista seikoista. Hyvät työolosuhteet ja työnantaja, joka keskittyy puhtaasti henkilön osaamiseen ja kehitykseen unohtamatta yksilön tarpeita, jonka lisänä tietysti hyvä palkkaus, olivat tärkeimmät syyt valintaani. Circles on minulle mahtava kokemus, sillä olen löytänyt sen mitä olen etsinyt pitkään.

Mitä odotat Circlesiltä?

Odotan että saan oppia uusia asioita konsultointialalla ja kehittää ammatillista osaamistani, jotta minusta tulisi yhä parempi konsultti. Lisäksi näen, että työskentely monipuolisissa ja mielenkiintoisissa hankkeissa, joissa voin käyttää hyväkseen taitojani ja osaamistani, on asia jota odotan eniten.

Mitä haluaisit tehdä asiakkaiden kanssa?

Haluan työskennellä innovatiivisissa projekteissa, jotka voivat tuoda minulle sekä asiakkaalle lisäarvoa, ja tietenkin unohtamatta sen, että saan asiakkaidemme projektit laadukkaasti maaliin sovitussa aikataulussa.

Miten näet konsulttien roolin asiakkaan toiminnassa?

Näen että IT-konsultti on henkilö jolla on paljon teknisiä ja inhimillisiä kykyjä, jolloin hän voi nähdä kehitykseen liittyvät seikat laajasti, löytäen hyvät ratkaisut monimutkaisiin ongelmiin. Konsultin rooli on varmistaa vaatimukset ja kehityksen suunta huolellisesti ja sitä kautta tuottaa lisäarvoa.