Asiakaspalaute

28.1.2019

|

Asiakkaiden näkemys

Viime vuoden lopussa lähestyimme asiakkaitamme tyytyväisyyskyselyllä, ja pyysimme samalla referenssejä ja kommentteja toiminnastamme. Tyytyväisyys vastanneiden kesken oli kympissä, ja myös jokainen vastannut suosittelisi meitä toisille, joka on äärimmäisen ilahduttavaa.

Iloisin mielin näitä kommentteja onkin tullut luettua, sillä asiakkaamme arvostavat todellakin konsulttejamme ja toimintatapojamme jonka ansiosta koemme vahvaa ylpeyttä. Tästä nostamme nöyrästi katseemme tulevaisuuteen ja jatkuvaan kasvuumme.

Tähän liittyen haluamme nyt jakaa pari kommenttia niistä kaikista, joita olemme asiakkailtamme viime aikoina saaneet.

“Circles on hyvin tehokkaasti auttanut meitä suunnittelemaan, kehittämään prototyyppejä ja lopulta toteuttamaan järjestelmän merkittäviä komponentteja. Samalla he ovat parantaneet työskentelytapojamme, jonka koen meille hyvin arvokkaana.”

“Circles konsultit ovat tehneet erinomaista työtä ja lyhyessä ajassa ansainneet luottamuksemme. He toimittavat sen minkä lupaavat.”

“Circles asiantuntijat ovat edistäneet projektia erittäin tehokkaasti ja heidän tekninen osaamisena on ollut syvällistä tarvitsemamme alueella. Työn laatu on ollut hyvää ja olen erittäin tyytyväinen heidän panokseensa projektissa.”