Blog

Thoughts and events (in Finnish)

Piiritoiminta – Wilderness Circle went ice fishing

After rowing down the rapids in Ruunaa and trying a short hike at Komio, the Wilderness Circle decided to test their endurance over a fierce excursion of ice fishing. Of our party of 5 venturers only two had previous experience in such activity.

Read more

Rekrytoijan esittely – Jasmin Niemelä

Kerro itsestäsi

Olen Jasmin Niemelä, “people person” (ystävieni mukaan tämä titteli kuvaa minua hyvin), rekrytoija ja tänä keväänä valmistuva kasvatustieteen maisteri. Opinnoissani olen keskittynyt osaamisen kehittämiseen ja oppimiseen organisaatioissa. Ihmisenä sanoisin olevani välitön ja avoin – small talk ei välttämättä kuulu suurimpiin vahvuuksiini, vaikka olen siinä jo ehdottomasti parempi kuin pari vuotta sitten. Olen myös määrätietoinen ja menen askel askeleelta kohti tavoitteitani. Arvoihini kuuluvat oikeudenmukaisuus, kehittyminen ja ihmislähtöisyys. Koen näiden näkyvän vahvasti kaikessa toiminnassani niin töissä kuin vapaa-ajallakin. 

Read more

Konsulttiesittely – Lauri Kolehmainen

Kerro itsestäsi

Olen 38-vuotias perheenisä Järvenpäästä. Minulla on n. 13 vuoden kokemus web-kehityksestä vähän laidasta laitaan. Olen toiminut mm. lead/senior devaajana, arkkitehtina, scrum masterina ja myynnin tukena.
Vapaa-aika menee lähinnä perheen parissa, mutta myös pyöräily, metsäretkeily ja viime aikoina varsin satunnaiseksi jäänyt konsolipelaaminen ovat lähellä sydäntä.

Read more

Konsulttiesittely – Tomi Tanskanen

Kerro itsestäsi

Olen Tomi Tanskanen, alun perin kymenlaaksolainen, mutta pääosan elämästäni olen kuitenkin asunut Helsinki-Espoo -akselilla, josta päädyin sattumien kautta Porvooseen pari vuotta sitten. Perheeseeni kuuluu avopuoliso ja kaksi pientä poikaa.

Minulla on yli 20 vuoden  kokemus median, verkkokaupan, digipalveluiden ja -liiketoiminnan kehittämisestä Suomen suurimpiin kuuluvien palvelujen parissa.

Read more

Konsulttiesittely – Jacques Marais

Jacques

Tell us about yourself

I’m a software engineer and entrepreneur originally from South Africa. Over the years I’ve worked with startups and consulting firms, and in the last few on my own companies. I primarily work with machine learning and full stack mobile and web development, along with all the operational and design work that comes in-between.

Read more

Older posts