Circles 2018

1.1.2019

|

Circles 2018

Ensimmäinen kalenterivuosi Circles Consultingin toiminnassa on tullut täyteen. Olemme palvelleet asiakkaitamme kolme kvartaalia ja palkanneet uusia konsultteja kaksi kvartaalia. Ja mikä matka tämä onkaan ollut!

Liiketoimintamme on ollut kannattavaa ensimmäisestä kuukaudesta lähtien.Täysin tulorahoitteinen ja työntekijöidensä omistama yritys on kaksinkertaistanut henkilöstönsä ja tehnyt vakuuttavaa tulosta. Tulorahoitus on antanut meille kyvyn rakentaa yritystämme oman visiomme mukaisesti ilman turhia paineita.

Olemme tehneet töitä mielenkiintoisten asiakkaiden kanssa ja saaneet paljon kiitosta. Näistä lisää tietoa kun uudistamme verkkosivumme vuoden alkupuolella.

Ensimmäinen toimistomme on jäämässä pieneksi ja etsimme uusia toimitiloja.

Olemme iloksemme huomanneet palkkamallimme yleistyvän konsulttitaloissa – tämä on merkki siitä, että teimme alusta lähtien oikeita ratkaisuja.

Circlesin vetovoima ei kuitenkaan perustu rahaan, vaan siihen, että me olemme oikeasti ketteriä kaikessa päätöksenteossa. Meillä jokainen työntekijä on saanut olla mukana yrityksen päätöksenteossa. Toimintamme on täysin läpinäkyvää kaikille työntekijöillemme. Käytännössä tämä näkyy vahvana panostuksena yhteiseen tekemiseen työajalla ja sen ulkopuolella.

Circlesin strategia vuodelle 2018 oli kasvaa kannattavasti ja luoda perusta vahvalle yhteisölle. Olemme onnistuneet molemmissa tavoitteissa yli odotuksiemme. Vahva panostus markkinointiin viimeisellä kvartaalilla on nostanut näkyvyytemme oikealle tasolle. Olemme enemmän kuin valmiit aloittamaan uuden vuoden!

Toivotan kaikille onnea ja menestystä uudelle vuodelle 2019!

-Markus Säteri, CEO