Ella Oksala

22.5.2019

|

Ella Oksala – Kuka olet?

Olen Ella Oksala, tuleva rekrytoinnin asiantuntija ja opintojaan viimeistelevä Aalto-yliopiston opiskelija. Rikon tämän blogin trendin kertomalla heti alkuun, että en ole ikinä koodannut. Opiskelen kauppatieteitä ja vapaa-ajallani olen muun muassa järjestänyt tapahtumia, tehnyt myyntiä ja yhden vuoden ollut vastuussa opiskelijayhdistykseni koulutuspolitiikasta. Rakastan haasteita ja uuden oppimista, siksi olenkin opintojeni ohella päätynyt kehittymään hyvin erilaisiin töihin ja vapaa-ehtoispesteihin. Ehkä tällä taustalla “en ole vielä koodannut” on parempi ilmaisu.

Miksi valitsit Circles Consultingin?

Nopea kehittyminen ja uuden oppimisen korostuminen tällä alalla vetoavat haasteita etsivään luonteeseeni ja kiinnostuin Circles Consultingista heti yrityksestä kuullessani. Yritys vakuutti ensikättelyssä olemalla aidon tasa-arvoinen konsulttiyritys, jossa jokaista kannustetaan kehittymään ja yhteisöä arvostetaan. Mahdollisuus työskennellä rautaisten ammattilaisten kanssa ja auttaa näin mielenkiintoista yritystä kasvamaan lisää oli käytännössä mahdoton ohittaa.

Mitä odotat Circlesiltä?

Luonnollisesti odotan, että hakuvaiheessa luodut odotukset lunastetaan ja pääsen työssäni jatkuvasti kehittämään itseäni ja oppimaan kollegoilta. Toivon myös, että yritys pitää tulevaisuudessakin kiinni tasa-arvoisesta yhteisöstään, johon on ollut todella tervetullut olo tulla ensimmäisestä päivästä lähtien.

Miten näet että Circles erottuu työnantajana uusille hakijoille?

Uskon, että omaankin päätökseen vahvasti vaikuttanut uudenlainen toimintamalli erottaa Circles Consultingin muista alan toimijoista. Jokainen pääsee mukaan päättämään yrityksen toiminnasta erilaisissa piireissä, jotka rakentuvat tavoitteiden ympärille. Ensimmäisestä päivästä alkaen pääsee siis vaikuttamaan koko yrityksen toimintaan ja työskentely näin aidosti tasa-arvoisessa konsulttiyrityksessä on motivoivaa. Ilmapiiri täällä myös kannustaa jatkuvasti kehittymään ja oppimaan uutta, vaikka samalla tavalla tekeminen voisikin olla yritykselle lyhytaikaisesti kannattavampaa. Tästä syystä Circlesillä olemmekin “Enemmän kuin yksi”.

Miten näet konsulttien roolin asiakkaan toiminnassa?

Omasta mielestäni asiantuntevat konsulttimme ovat ensisijaisesti ongelmanratkaisijoita. Jokaisella on todella vahvaa osaamista monista teknologioista ja kokemuksen kautta tullutta kykyä opetella nopeasti lisää uutta. Konsulttimme pystyvät siis ratkaisemaan melkeinpä minkä tahansa asiakkaan ongelman, asiakkaan tarpeiden mukaan. Ammattitaitoisten konsulttiemme ansiosta meillä ei ole rajoitteita teknisessä osaamisessa ja voimme siis ratkaista ongelmat aidosti asiakaslähtöisellä tavalla.