Enemmän kuin yksi

Suunnittelusta toteutukseen

Pähkinänkuoressa

Ammattitaitoa ja intohimoa

Circles Consulting on digitaalisen konsultoinnin asiantuntijatalo. Me autamme ratkaisemaan haastavat ongelmat ja autamme asiakkaitamme nostamaan oman osaamisensa uudelle tasolle, sekä luomme uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiseksi.

Lue lisää


Teknologia

Data

Menetelmät

Prosessit

Devops

Projektit
Asiakastarinat

Asiakkaamme kertovat

Palvelemme usealla toimialalla asiakkaitamme kaikissa digitaalisen palvelukehityksen vaiheissa. Tutustu tarinoihimme tarkemmin!

Lue asiakastarinoita

Blogi

Konsulttiesittely – Lauri Kolehmainen

Kerro itsestäsi

Olen 38-vuotias perheenisä Järvenpäästä. Minulla on n. 13 vuoden kokemus web-kehityksestä vähän laidasta laitaan. Olen toiminut mm. lead/senior devaajana, arkkitehtina, scrum masterina ja myynnin tukena.
Vapaa-aika menee lähinnä perheen parissa, mutta myös pyöräily, metsäretkeily ja viime aikoina varsin satunnaiseksi jäänyt konsolipelaaminen ovat lähellä sydäntä.

Miksi valitsit Circles Consultingin?

Circles oli jossain määrin tuttu jo aiemmin entisten kollegojen ja asiakkaiden myötä. Päätin hakea, koska yrityksen imago vaikutti mielenkiintoiselta. Rekryprosessi oli kokonaisuutena varsin sujuva ja viimeistään tekninen haastattelu vakuutti minut siitä että voisin sopia hyvin joukkoon.

Mitä odotat Circlesiltä?

Mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja sekä mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä työskentely varmasti tuo myös lisämausteensa päivittäiseen työntekoon.

Mitä haluaisit tehdä asiakkaiden kanssa?

Haluan hyödyntää kokemustani ja teknistä asiantuntemustani ja auttaa näin asiakasta saamaan parhaan mahdollisen hyödyn nykyisestä digitaalisesta toimintaympäristöstään ja ehkä jopa luomaan kokonaan uutta liiketoimintaa.

Miten näet konsulttien roolin asiakkaan toiminnassa?

Konsultti on ennen kaikkea kuuntelija ja neuvonantaja, joka osaa tarvittaessa myös kyseenalaistaa asiakkaan ratkaisuja, sekä osaa katsoa kokonaisuutta pelkkää teknistä toteutusta pidemmälle.

Sinä & Circles?

Haluatko meille töihin?

Kiinnostaisiko sinua olla osa ammattilaisten yhteisöämme ja haastaa itseäsi mielenkiintoisten projektien parissa?

Lue lisää