Blogi

Ajatuksia ja tapahtumia

Konsulttiesittely – Lauri Kolehmainen

Kerro itsestäsi

Olen 38-vuotias perheenisä Järvenpäästä. Minulla on n. 13 vuoden kokemus web-kehityksestä vähän laidasta laitaan. Olen toiminut mm. lead/senior devaajana, arkkitehtina, scrum masterina ja myynnin tukena.
Vapaa-aika menee lähinnä perheen parissa, mutta myös pyöräily, metsäretkeily ja viime aikoina varsin satunnaiseksi jäänyt konsolipelaaminen ovat lähellä sydäntä.

Miksi valitsit Circles Consultingin?

Circles oli jossain määrin tuttu jo aiemmin entisten kollegojen ja asiakkaiden myötä. Päätin hakea, koska yrityksen imago vaikutti mielenkiintoiselta. Rekryprosessi oli kokonaisuutena varsin sujuva ja viimeistään tekninen haastattelu vakuutti minut siitä että voisin sopia hyvin joukkoon.

Mitä odotat Circlesiltä?

Mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja sekä mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä työskentely varmasti tuo myös lisämausteensa päivittäiseen työntekoon.

Mitä haluaisit tehdä asiakkaiden kanssa?

Haluan hyödyntää kokemustani ja teknistä asiantuntemustani ja auttaa näin asiakasta saamaan parhaan mahdollisen hyödyn nykyisestä digitaalisesta toimintaympäristöstään ja ehkä jopa luomaan kokonaan uutta liiketoimintaa.

Miten näet konsulttien roolin asiakkaan toiminnassa?

Konsultti on ennen kaikkea kuuntelija ja neuvonantaja, joka osaa tarvittaessa myös kyseenalaistaa asiakkaan ratkaisuja, sekä osaa katsoa kokonaisuutta pelkkää teknistä toteutusta pidemmälle.

Konsulttiesittely – Tomi Tanskanen

Kerro itsestäsi

Olen Tomi Tanskanen, alun perin kymenlaaksolainen, mutta pääosan elämästäni olen kuitenkin asunut Helsinki-Espoo -akselilla, josta päädyin sattumien kautta Porvooseen pari vuotta sitten. Perheeseeni kuuluu avopuoliso ja kaksi pientä poikaa.

Minulla on yli 20 vuoden  kokemus median, verkkokaupan, digipalveluiden ja -liiketoiminnan kehittämisestä Suomen suurimpiin kuuluvien palvelujen parissa.

Lue lisää

Konsulttiesittely – Jacques Marais

Jacques

Tell us about yourself

I’m a software engineer and entrepreneur originally from South Africa. Over the years I’ve worked with startups and consulting firms, and in the last few on my own companies. I primarily work with machine learning and full stack mobile and web development, along with all the operational and design work that comes in-between.

Lue lisää

Nimityksiä – Uusi toimitusjohtaja Circlesiin

Circles Consulting Oy:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Jukka Niittymaan 1.10.2020 alkaen. Jukka on yksi yrityksen perustajaosakkaita ja on toiminut johtoryhmässä eri tehtävissä sekä asiakastyössä johtavana konsulttina.

Lue lisää

Konsulttiesittely – Juha Suokas

Kerro itsestäsi

Nimeni on Juha Suokas ja olen 30-vuotias sähkötekniikan diplomi-insinööri. Valmistumiseni jälkeen sähköhommat muuttuivat kuitenkin verkkopohjaisten ohjelmistojen kehitykseen. Opiskeluaikoinani työskentelin harjoittelijana isoissa suomalaisissa insinööriyrityksissä, mutta viimeiset nelisen vuotta työskentelin Singaporessa ohjelmistokehittäjänä SaaS projekteissa.

Lue lisää

Vanhemmat artikkelit