Got brains?

Kuka sinä olet?

Onko arkesi joskus kuin nousisit haudasta ylös? Saatko etsiä järkevää tekemistä kivien alta liian usein? Tuntuuko, että päätökset tehdään salaisessa keskuksessa ja, ettet pysty vaikuttamaan mihinkään? Oletko innokas, kehittävä ja osaava, mutta kukaan ei sitä näe?

Kuka haluat olla?

Haluaisitko, että arki olisi helpompaa, että aivoja löytyisi joka suunnasta ja toiset kuuntelisivat ideoitasi? Haluaisitko olla mukana päättämässä yrityksen suunnasta, toimintatavoista ja mistä aivoja voisi seuraavaksi löytää? Haluaisitko pystyä vaikuttamaan palkkaasi suoraan, läpinäkyvästi ja ilman, että kaivat omaa kuoppaasi?

Kuka olisit meillä

Circlesillä olisit #enemmänkuinyksi. Olisit osa mahtavaa, aidosti tasa-arvoista yhteisöä, jossa asiat päätetään yhdessä. Meillä pääsisit valloittamaan juuri ne alueet jotka haluat, sekä kehittymään rakentaessasi uutta ja mahtavaa tulevaisuutta. Osana Circlesiä olisit aina itsesi, mutta et koskaan yksin.

#enemmän kuin yksi

Älä jää miettimään mitä kaikkea voisit olla, vaan tule mukaan toteuttamaan kiinnostavia asiakasprojekteja ja itseäsi. Täällä ei panikoida, ja jokaisella on oma pyyhe, jopa maskotillamme Blue Demonilla. Kultaa tulee hanasta, ja kukat kukkii talvellakin. No, melkein näin ainakin.

Lue lisää

Puhelin: +358 45 6700 818
Sähköposti: careers@circles.fi