Me

Olemme enemmän kuin yksi

Circles Consulting on digitaalisen konsultoinnin asiantuntijatalo.

Me autamme asiakkaitamme löytämään oikean tien ja kuljemme heidän mukana koko matkan alusta loppuun asti.

Olemme digitaalisten palveluiden ammattilaisia. Meidän intohimomme on käyttää osaamistamme asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseksi. Yrittäjähenkiset konsulttimme toteuttavat vaativat kehityshankkeet ja vievät projektit maaliin mallikkaasti. Asiakastamme palvelee aina kokonainen tiimi, jonka avulla saamme laajemman kokemuksen tuotua asiakkaan käyttöön. Vastuun kantaa aina nimetty konsultti. Circles toimittaa enemmän kuin lupaa – olemme enemmän kuin yksi.

Teknologia asiakkaan tarpeen mukaan.

Konsulttimme ovat toteuttaneet asiakkaidemme projekteja keskimäärin yli 10 vuoden ajan.

Me ratkaisemme asiakkaidemme haasteet oikeilla työkaluilla ja sopivalla alustalla – asiakkaan tavoitteiden pohjalta. Teknologia on meille kieli, jolla ilmaisemme asiakkaan näkemyksen mahdollisimman tehokkaasti.

Haluamme olla mukana auttamassa asiakasta tekemään oikeita valintoja strategiatyössä, innovoimassa uusia palveluita linjatun strategian mukaisesti, sekä toteuttamassa innovaatiot asiakaskeskeisiksi palveluiksi.

Data ymmärryksen kehittämiseksi.

Halu ymmärtää ja tulla ymmärretyksi on keskeinen osa ihmisyyttä – ja digitaalista palvelua.

Digitaaliset palvelut keräävät ja jalostavat tietoa palvelukokemuksen ja asiakasymmmärryksen kehittämistä varten. Mitä nopeammin tieto saadaan kerättyä, varastoitua ja analysoitua – sitä nopeammin se saadaan hyödynnettyä liiketoiminnan kehittämisessä.

Strategia, governance, ETL, analytiikka, koneoppiminen ja varastointi. Me autamme asiakkaitamme kaikissa tiedon elinkaaren vaiheissa.

Menetelmät: nopeammin ja helpommin.

Digitaalisena konsulttitalona meidän tuotteemme ovat kokemuksemme ja työmenetelmät.

Työn tulee ohjata tekijäänsä. Tekijän tulee oivaltaa miten työtä tehdään huolellisesti ja tehokkaasti. Näiden oivalluksien pohjalta meille on kertynyt tietotaitoa ja menetelmiä, joita haluamme jakaa asiakkaidemme kanssa.

Meille käy vesiputous, agile ja devops kaikki yhtälailla. Me autamme asiakkaitamme soveltamaan sopivaa menetelmää haasteidensa ratkaisemiseksi ja toteutamme teknologiset ratkaisut ohjelmistokehityksen elinkaaren eri vaiheisiin.