Jaana Jumisko

12.3.2020

|

Jaana Jumisko – Kerro itsestäsi lyhyesti

Olen Jaana Jumisko, muutamia vuosia rekrytoijan ja HR-asiantuntijan rooleissa työskennellyt HR-alan ammattilainen. Olen koulutukseltani liiketalouden tradenomi ja opiskelen tällä hetkellä ylempää AMK-tutkintoa Haaga-Heliassa. Vapaa-ajallani pidän joogasta ja tanssitunneista, sekä myös rentoutumisesta ystävien kanssa, vaikkapa elokuvissa käymällä.

Miksi valitsit Circles Consultingin

Circles vakuutti minut rennolla ja aidosti yhteisöllisellä yrityskulttuurillaan. Lisäksi mahdollisuus päästä kehittymään IT-alan rekrytoijana motivoi minua kovasti. Circlesillä pääsee myös vaikuttamaan yrityksen toimintaan ja myös oman työn tekemiseen annetaan vapautta, ja hyvät välineet sen toteuttamiseen. Kukapa ei haluaisi olla mukana kasvuyrityksen vauhdikkaassa menestyksessä!

Mitä odotat Circlesiltä?

Odotan pääseväni haastamaan itseäni rekrytoijana ja oppimaan uutta sekä IT-alasta, että sen ammattilaisista ja vauhdittamaan omalla panoksellani Circelsin kasvua. Lisäksi odotan kovasti koko tiimin kanssa yhteistä tekemistä, kuten piirin lautapeli-iltoja ja vaikka keikoilla käymistä!

Miten näet, että Circles erottuu työnantajana työnhakijoille?

Circlesin erityinen ja tasa-arvoinen yrityskulttuuri on ehdottomasti sen suuri vahvuus, ja myös syy miksi itsekin kiinnostuin yrityksestä. Kun yritys on perustettu konsulteille parhaaksi mahdolliseksi työpaikaksi, se kertoo mielestäni paljon yrityskulttuurista; halusta toimia tasavertaisesti, avoimesti ja oppia uutta yhdessä! Circlesillä myös on huumorintajuinen ja lämminhenkinen tiimi, johon on helppo tulla mukaan.
Rekrytoinnin puolesta lupaan ammattitaitoisen, lämminhenkisen ja yhteydenpidolta aktiivisen prosessin. Mikäli ura Circlesillä kiinnostaa sinua, laita ihmeessä viestiä niin jutellaan miten jatkaisimme matkaamme yhdessä!

Miten näet konsulttien roolin asiakkaan toiminnassa?

Circlesin ratkaisukeskeiset konsultit ovat kaikki erinomaisia, oman osaamisalueensa ammattilaisia, ja heidän kokemuksellaan he pärjäävät hyvin monenlaisissa tilanteissa laaja-alaisesti ja tuovat sitä kautta valtavasti lisäarvoa asiakkaille. Konsulttimme pitävät myös yhdessä yllä omia taitojaan ja opettelevat uutta, sekä jakavat tietoa toistensa kanssa, jolloin myös asiakkaalle tuotu osaaminen kasvaa. Siksi olemmekin ”Enemmän kuin yksi”.