Juha Hallikas

30.10.2018

|

Circles Consulting vahvistaa osaamistaan – haastattelussa Juha Hallikas

Kerro itsestäsi lyhyesti

Minulla on yli 15 vuoden monipuolinen kokemus ICT alalta mm tuotekehitys-, markkinointiautomaatio- ja projektienhallinta tehtävistä. Viimeset pari vuotta olen vastannut asiakaspalvelujärjestelmän käyttöönottoprojektista Pohjoismaiden johtavassa vakuutusyhtiössä. Olen tavoitteellinen ja ratkaisukeskeinen. Inspiroidun jatkuvasta parantamisesta sekä parempien toimintatapojen löytämisestä.

Koulutustaustalta olen kauppatieteiden maisteri, vapaa-aikana viihdyn liikuntaharrastusten parissa (mm. pyöräily, lumilautailu, hiihto) sekä luonnossa liikkuen ja ulkoillen.

Miksi valitsit Circles Consultingin?

Circles Consultingin toiminnan ydin, ihmiskeskeisen osaamisen jatkuva kehittäminen ja eteenpäin vieminen, vastaa arvojani ja uskon että tällä lähestymistavalla pystymme tuottamaan asiakkaillemme laadukasta palvelua ja yhdessä kehittämään asiakkaidemme toimintaa. Haluan olla tässä kasvussa mukana ja osallistua koko Circlesin toiminnan kehittämiseen sekä kasvaa ja kehittyä henkilökohtaisesti.

Mitä odotat Circlesiltä?

Odotan innolla työskentelyä mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa yhdessä muiden Circlesin ammattilaisten kanssa, sekä auttaa asiakkaitamme kehittymään ja saavuttamaan tavoitteet joustavasti ja tehokkaasti.

Mitä haluaisit tehdä asiakkaiden kanssa?

Haluan auttaa asiakkaita onnistumaan kehitysprojekteissa varmistamalla että kehitystoimenpiteet palvelevat liiketoimintatavoitteita. Toimin luontevasti liiketoiminnan ja kehityksen rajapinnassa ja uskon että pystyn edesauttamaan asiakkaitamme onnistumaan tavoitteiden saavuttamisessa.

Miten näet konsulttien roolin asiakkaan toiminnassa?

Usein digitalisaatioon liittyvät toimenpiteet ja projektit voivat tuoda merkittävää liiketoimintahyötyä asiakkaalle mutta sopivaa osaamista ei välttämättä ole omasta puolesta ja toisaalta kehitystarve voi olla luonteeltaan lyhytaikaista. Näissä tilanteissa konsulttien käyttäminen on sekä joustavaa että kustannustehokasta. Usein myös toimitaan monitoimittajaympäristöissä, milloin on tärkeä huolehtia että joku taho katsoo kokonaisuuden perään ja huolehtii että toiminta vastaa asiakkaan liiketoimintatavoitteita. Projektinhallinan näkökulmasta käyttämällä konsulttia asiakas varmistaa että omat resurssit voivat keskittyä oman alueen asiantuntijuutta vaativiin tehtäviin kun taas konsultteina voimme auttaa projektin läpiviennissä, fasilitoinnissa sekä oikeiden resurssien löytämisessä. Uskon että pystyn näillä alueilla tuomaan lisäarvoa asiakkaillemme.

Let’s Go!