Denis Mandrov

2.4.2020

|

Kerro itsestäsi

Olen 30-vuotias ICT-asiantuntija Siperiasta kotoisin. Elämä kuitenkin vei minut Suomeen, jossa olen asunut viimeiset seitsemän vuotta, joten suurin osa uraani on ollut Suomessa vaikka kokemusta löytyy myös Venäjältä ja Ruotsista.

Konsulttina olen ollut mukana eri projekteissa muun muuassa vähittäistavarakauppa- ja telekomalalla, sekä julkishallinnon puolella. Olen tehnyt sekä ohjelmointia että integraatiotyötä ja UX-suunnittelua. Vapaa-aikanani harrastan erilaisia aktiviteetteja; matkustan, käyn uimassa, pyöräilen tai ajan vuoden alussa hankitulla sähköpotkulaudalla.

Miksi valitsit Circles Consultingin?

Tapasin ensimmäisen kerran Circlesin porukkaa konferenssissa Lontoossa. Oli mukava jutella ja matkan jälkeen tuli yhtäkkiä kutsu työhaastattelun. Silloin olin töissä suhteellisen isossa yrityksessä kansainvälisessä projektissa ja luulin, että mikään ei houkuttelisi minua vaihtamaan pienempään firmaan. Aloin kuitenkin miettimään että miksipä ei, ja läpinäkyvä palkkamalli sekä yrityksen toiminnan läpinäkyvyys vahvistivat päätökseni tulla mukaan Circlesille.

Mitä odotat Circlesiltä?

Odotan mahdollisuutta käyttää osaamistani mielenkiintoisissa ja haastavissa projekteissa yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa. Tämä näyttää jo toteutuvan vasta alkaneessa asiakasprojektissa, jossa rakennetaan tulevaisuuden ratkaisuja AWS-pilviympäristössä käyttäen alan uusinta teknologiaa.

Mitä haluaisit tehdä asiakkaiden kanssa?

Haluaisin olla asiakkaille enemmän kuin tekijä, nimittäin myös kaveri jonka kanssa on kiva tehdä töitä. Tällöin saavutetaan myös hyviä tuloksia: asiakas saa toimivia ratkaisuja kun taas konsultti hankkii uutta ammattikokemusta.

Miten näet konsulttien roolin asiakkaan toiminnassa?

Näen sen siten, että konsultti tuo mukanaan uutta näkemystä ja osaamista, jota ei välttämättä talon sisältä löydy. Itse toivon tuovani projekteihin kansainvälistä kokemusta ja osaamistani.