Mikko Raatikainen

16.1.2019

|

Circles kasvaa ja vahvistuu – haastattelussa Mikko Raatikainen

Kerro itsestäsi lyhyesti?

Olen nelikymppinen aviomies ja 1,5 vuotiaan tytön isä. Vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu nykyisin vaipanvaihdon lisäksi koripallo (kentällä ja sohvalla), pyöräily, juoksu, hiihto sekä vaellus. Lisäksi satunnaisesti lautapelit, kun saa aikatauluun sopimaan. Työelämässä olen toiminut konsultin roolissa jo vajaan kymmenen vuoden ajan, lähinnä tietokanta-, integraatio- ja BI-projektien parissa, alku-urallani olen tehnyt myös ohjelmointia.

Miksi valitsit Circles Consultingin?

Circles oli kokonaisuudessaan houkutteleva vaihtoehto niin palkkamallin kuin organisaatiomallin puolesta. Viihdyn asiantuntijatehtävissä ja Circles tarjoaa hyvän kodin konsultille niin palkan kuin hyvien itsensäkehittämismahdollisuuksien puolesta. Lisäksi on erittäin virkistävää, että työntekijät pääsevät itse vaikuttamaan siihen, mihin suuntaan yritystä viedään. Valinta oli vielä helppo, kun toimitusjohtana toimii tuttu kaveri edellisen työnantajan ajoilta.

Mitä odotat Circlesiltä?

Odotan Circlesiltä mielenkiintoisia projekteja, hyvää työilmapiiriä sekä hyviä mahdollisuuksia niin itsensä kuin piirien kehittämiseen.

Mitä haluaisit tehdä asiakkaiden kanssa?

Sydäntä lähinnä ovat tietokanta- ja integraatioprojektit, erityisesti kun näihin yhdistetään pilvipalvelut (AWS/Azure). Ylipäätään dataan liittyvät asiat kiinnostavat kovasti.

Miten näet konsulttien roolin asiakkaan toiminnassa?

Näen, että konsultti toimii yhtenä asiakkaan resurssina muiden asiakkaan työntekijöiden rinnalla saavuttaakseen asiakkaan tavoitteet