FLER ÄN EN

Från planering till implementering

I ett nötskal

Professionalism och passion

Circles Consulting erbjuder erfarna digitala konsulter. Vi hjälper våra kunder att lösa komplexa problem samt hjälpa till med utveckling genom att vara en utbildande faktor i alla våra uppdrag. Med vår kunskap skapar vi nya möjligheter för affärsutveckling.

Läs mer


Teknologi

Data

Metoder

Processer

Devops

Projekt
Kundberättelser

Våra kunder berättar

Vi betjänar våra kunder inom flertalet olika branscher, i varje steg av deras digital utveckling. Läs mer om våra kunder!

Läs mer

Blogg (På Finska)

Konsulttiesittely – Lauri Kolehmainen

Kerro itsestäsi

Olen 38-vuotias perheenisä Järvenpäästä. Minulla on n. 13 vuoden kokemus web-kehityksestä vähän laidasta laitaan. Olen toiminut mm. lead/senior devaajana, arkkitehtina, scrum masterina ja myynnin tukena.
Vapaa-aika menee lähinnä perheen parissa, mutta myös pyöräily, metsäretkeily ja viime aikoina varsin satunnaiseksi jäänyt konsolipelaaminen ovat lähellä sydäntä.

Miksi valitsit Circles Consultingin?

Circles oli jossain määrin tuttu jo aiemmin entisten kollegojen ja asiakkaiden myötä. Päätin hakea, koska yrityksen imago vaikutti mielenkiintoiselta. Rekryprosessi oli kokonaisuutena varsin sujuva ja viimeistään tekninen haastattelu vakuutti minut siitä että voisin sopia hyvin joukkoon.

Mitä odotat Circlesiltä?

Mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja sekä mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä työskentely varmasti tuo myös lisämausteensa päivittäiseen työntekoon.

Mitä haluaisit tehdä asiakkaiden kanssa?

Haluan hyödyntää kokemustani ja teknistä asiantuntemustani ja auttaa näin asiakasta saamaan parhaan mahdollisen hyödyn nykyisestä digitaalisesta toimintaympäristöstään ja ehkä jopa luomaan kokonaan uutta liiketoimintaa.

Miten näet konsulttien roolin asiakkaan toiminnassa?

Konsultti on ennen kaikkea kuuntelija ja neuvonantaja, joka osaa tarvittaessa myös kyseenalaistaa asiakkaan ratkaisuja, sekä osaa katsoa kokonaisuutta pelkkää teknistä toteutusta pidemmälle.

Du & Circles?

Jobba hos oss?

Vill du utmana dig själv och bli en del av ett professionellt team?

Läs mer