Kundberättelser

Tankar om oss

Tietoa

”Det var väldigt enkelt att hitta rätt profil och kunnande, som löste problemet och även lyfte vår produkts tekniska nivå som en bonus. Jag kan även tillägga att utöver kunskapen så fick vi även en impuls av inspiration till vårt lilla team. Jag rekommenderar verkligen Circles experter.”

– Tomas Westerholm, Chief Digital Officer

The Tekla Structures -applikation

Circles har hjälpt Trimble att utveckla nya funktionaliteter för Tekla Structures. Experterna på Circles hade exakt den typ av expertis som Trimble behövde i början av samarbetet. Målet är att bygga ett back-end-system som eliminerar behovet av pappersbaserad information.

”Circles har hjälpt Trimble att utveckla grunden för Tekla Structures, en programvara som används för att skapa och dela design och ritningar i framtiden. Samarbetet har fungerat mycket bra och vi har kunnat utveckla flertalet olika funktioner. Vi kommer säkert att fortsätta arbetet med Circles under en lång tid framöver.”

– Timo Rihtniemi, Manager Product Architecture

eCOA platform

Vi hjälper Signant Health att bygga ett system för bearbetning av kliniska provresultat.

Vårt uppdrag innefattar planering av arkitektur, utveckling av prototyper samt systemutveckling.

”Circles har varit mycket effektiva med att hjälpa oss att utforma och utveckla prototyper, samt implementera viktiga komponenter i systemet. Samtidigt har de förbättrat vårt sätt att arbeta, vilket jag tycker är mycket värdefullt för oss.”

– Jussi Nykänen, R&D Project Manager

Logo and design

Veturimiesten liitto och Rautatievirkamiesliitto gick samman 2018 och blev Rautatiealan unioni.

Den nya unionen behövde ett helt nytt visuellt utseende, språk och även logotyp.

Vi skapade ett nytt utseende och planerade dess implementering inom olika områden på webben samt andra applikationer.

Webbtjänst

Vi hjälper Asiakastieto att utveckla tjänster för företagsinformationsdata, samt lösa de svåraste utvecklingsuppgifterna.

”Konsulterna på Circles har gjort ett utmärkt jobb och förtjänat vårt förtroende på kort tid. De levererar vad de lovar.”

– Jussi Saarinen, IT Development Manager

Funktionalitet

Vi hjälper F-Secure att bygga säkrare onlinemiljöer.

Vår roll är att säkerställa funktionaliteten för tjänsten på olika plattformar.

”Circles experter har varit mycket framgångsrika med att utveckla projektet och deras tekniska expertis har varit djupgående inom det område vi behöver. Kvaliteten på arbetet har varit bra och jag är mycket nöjd med deras insats i projektet.”

– Jari Lehtonen, Program Manager

Ett urval av våra andra kunder