Careers
Stories
  • 23.4.2024

EU Data Act Webinaari

Varaa paikkasi Circlesin ja Asianajotoimisto Roihun yhteistyössä toteuttamaan maksuttomaan webinaariin 7.5 klo 13.00 – 14.00

 

Vuoden alussa voimaan astunut EU Data Act (datasäädös) on osa EU:n laajempaa datastrategiaa. Kokonaisuutena EU:n tavoite on luoda kilpailukykyinen datamarkkina takaamalla reilu ja avoin datan saatavuus sekä siirrettävyys.

 

Datasäädös laajentaa datan käyttäjiksi määriteltävien tahojen mahdollisuuksia saada käyttöönsä sitä dataa, jota heidän käyttämänsä laitteet ja palvelut tuottavat näiden käytön yhteydessä.

 

Vastavuoroisesti dataa keräävien ja tallentavien laitteiden valmistajien sekä tuotantoketjussa olevien yritysten on tärkeää myös ymmärtää ne velvoitteet, joita datan jakamiselle syntyy.

 

Tule mukaan yhteistyössä Asianajotoimisto Roihun kanssa järjestettävään webinaariimme, ja ota datasäädöksen perusteet haltuun. Luvassa on tiivis tunnin tietopaketti datasäädöksestä, jossa käymme läpi seuraavat asiat:

 

  • Mitä EU:n datastrategiaan kuuluu ja mitä sillä tavoitellaan?
  • Mikä on datasäädös, ja keitä se koskettaa?
  • Mitä dataa on säädetty jaettavaksi, kenelle, ja millä ehdoilla?
  • Missä tapauksissa dataa ei tarvitse jakaa, ja miten liikesalaisuuksia voi suojella?
  • Mikä on säädöksen aikataulu, ja milloin sen soveltaminen alkaa?

 

Tavoitteenamme on tarjota osallistujille selkeä ymmärrys tästä lainsäädännöstä sekä sen liiketoiminnallisista vaikutuksista. Tilaisuuden aikana osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja pyrimme vastaamaan näistä mahdollisimman moneen.

 

Mitä

Webinaari EU Data Actin (datasäädös) perusteista ja vaikutuksista yritysten ja yhteisöjen liiketoimintaan.

 

Milloin

Tiistaina 7.5 klo 13.00 – 14.00

 

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella: